Wednesday, May 25, 2011

problem...problem..

aduhhh...sungguh "mensuspenkan" btol la...eh btol ke ayat..
haha...bior la..

tadi tak boleh nak login blog..
banyak kali masuk id dan passwaord..
asyik suruh verify account..bl login je..keluar page yang sama...

ish kat mana silap ni..
macam mana nak verify kalau tak boleh login..
hamba ni kurang la arif pasal google account ni...
godek kot tu..godek kot ni...tukar username ke ****@gmail.com baru boleh
sebelum ni gn id ****@m*m*.com..

akhirnya boleh jugak...
ok la tu..pas dh sign in...
try sign out balik nak tengok ok lagi ke tak...
la ish...tak boleh lagi..apa yang silap ni...
end up..boleh jugak..
rupa-rupanya silap masuk password...
hehehe....

sekarang dah boleh..
alhamdulillah...
masa jadi problem tu...
dah terbayang-bayang dah..
"abih la blog aku ni..pasni tak leh update blog dah...
dan blog ni akan berkubur...huhu"...

bila dah ok...alhamdulillah...lega yang amat la...
fuhh.....

..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

No comments:

Post a Comment

:: Terima kasih atas komen anda :: ^_^
:: Feel free to komen lagi :: *_*

:: SEHATI SEJIWA ::

Daisypath Anniversary tickers

:: YANA JR. ::

Lilypie First Birthday tickers