Thursday, May 12, 2011

jururawat....

Selamat hari jururawat kepada semua jururawat2 di Malaysia....
jururawat2 yang telah menjaga yana masa bersalin...
jururawat yang menyambut kelahiran airis..
ribuan terima kasih....
rasa berpuas hati sangat dengan layanan diorang...
itu lah jururawat2 HOSPITAL KULIM...

on da way lepas anta airis ke rumah mengasuh..
masa tu dengar radio HOT FM..lebih hangat dari biasa.
cerita pasal pengalaman pahit dan manis jururawat dan dihospital
ada la sorang ni dia hantar sms...lawak la sket
dia cakap ada sorang nurse ni ditugaskan check dia punya "alat s*lit" disebabkn kemalangan yang teruk
nak check sama ada masih berfungsi atau tak....mesti la dia malu
tapi, 
sekarang ni nurse tu dah jadi wife dia...hahahaha....
lawak gila...
yana dah tergelak2 dah sorang2 dalam keta...
yang dj dua orang tu pun punya la gelak..AG dengan FBI...
sekali ngan yana gelak tak berenti...

mesti sebelum check tu laki tu dah pesan siap2...
"pasni hg kena kawin ngan aku sebab hg dah check aku puny*, " hahaha..

alahaiiiiii..........

..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

No comments:

Post a Comment

:: Terima kasih atas komen anda :: ^_^
:: Feel free to komen lagi :: *_*

:: SEHATI SEJIWA ::

Daisypath Anniversary tickers

:: YANA JR. ::

Lilypie First Birthday tickers