Tuesday, November 1, 2011

Nothing to say~~


..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

Saturday, October 15, 2011

Natural 99 dan JRG


Salam...hehe...
Hari ni saja nak berkongsi sikit...
Yana sekarang tengah pakai produk muka JRG...
Sebelum ni yana pakai Natural 99...lepas dah abis..yana stop kejap..

Ni yana start pakai JRG pulak..
Produk ni lebih kurang sama jer..
Nak pakai Natural 99 boleh..JRG pun boleh...lebih gebusss...
bak kata pengguna2 nya..hehe

Yana tolong promote..sebab yana rasa produk ni best..
bila dah start pakai..dalam masa 2 minggu akan dapat kesannya..
lepas tu tak payah susah payah nak mekap tebal-tebal tutup parut jerawat ke apa..
produk ni menghilangkan jerawat dan bintik-bintik dekat muka...

muka pun akan nampak lebih bersih dan glowing....
bila nak keluar, cukup dengan hanya sapu krim siang, eye liner sikit, lipglos sikit..dah nampak berseri...
macam mana yana start guna produk ni..

Alkisahnya begini, masa mengandungkan Airis ni..yana kena alahan..
muka gatal-gatal..bila garu je lekat la parut dekat muka...
then lepas je bersalin, muka nampak kusam dan tak bermaya...
search dekat fb..tetiba jumpa pasal Natural 99 ni...
yana pun cuba la..amazingly..memang nampak bersih je muka tanpa secalit bedak...
selalu tu bila dah tengahari, muka tu rasa macam hitam jer..bila dah cuba ni..
muka tu nampak cerah jer...

kat sini yana ada lampirkan gambar-gambar yana dan gambar produk untuk panduan..hehe...

natural 99...*kredit to http://inspirasiadisya.blogspot.com
JRG
Krim siang dan malam JRG

kalau beli dapat beg kecik

yana masa mengandungkan Airis..nampak tak bintik-bintik dekat muka tu...
ni selepas pakai natural99..tanpa bedak...juz pakai krim siang je..bintik-bintik pun dh ilang


ni pun sama..dari pagi sampai ke senja..tanpa bedak..muka maintain jer

yang ni muka sekarang...tanpa bedak jugak..hehe..yang ni yana pakai JRG selepas 3bulan stop natural 99...baru je pakai seminggu

natural 99: RM55 sahaja
Pos laju: +RM5 (WM) / +RM8 (EM)

JRG: RM80
termasuk pos...

untuk detail boleh la join group ni...


sapa-sapa yang nak mintak yana tolong order kan..boleh jer...tinggal je komen dekat bawah...atau email je dekat
airisqaisara@gmail.com

..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

sepet

Assalamualaikum...

sebenarnya cerita ni cerita minggu lepas...hehe..nak cerita jugak tu.
Kak zah (pengasuh Airis) ni call yana..
Dia bagitahu, kelopak mata Airis bengkak lepas je bangun dari tido..
Sebelum tido tu ok jer..tak ada pun bengkak apa-apa...tengok-tengok lepas bangun tido, mata dia bengkak..

Yana pun cakap la.."semut gigit kot"...
"kak zah belek-belek tak ada pun kesan gigitan apa-apa"
"tapi sekarang ni dah surut dah"

Ok la dekat situ..lepas tu malam tu masa dekat rumah..
tido kan Airis...lepas je dia tejaga, tengok-tengok lagi sekali mata dia bengkak..
bengkak tempat yang sama...sepet je mata yang dah sedia sepet-sepet bulat tu...
yana pun panggil la adik-adik yana...

"meh hangpa tengok mata Airis..bengkak"
sepet je sebelah
habis semua pakat gelak kat dia....
yang si Airis ni pun, nampak orang semua dok gelak kat dia..
dia boleh pulak sengeh cam "kerang busuk"..

haha..lawak la Airis..tersengih-sengih dia tengok orang gelak kat dia..

esoknya pulak..yana kerja sampai malam..
adik yana tolong mengasuh kejap...
tetiba dapat SMS
"mata Airis bengkak belah bawah pulak arini...hahaha"

*Cam mana la mata dia ni boleh bengkak...

See the eye...
-
-
-
-


..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

'SMS agen syaitan'

 Dekat sini yana saja nak share tentang perkara yang dah banyak berlaku dekat negara kita...
mari lah sama-sama ambil iktibar dari cerita in..
 
*p/s: post yang telah banyak di share di fb
 
"SMS SERAM NI DARI 'AGEN SYAITAN...'


Satu lagi pembacaan saya yang membuatkan saya tersentak. SMS ini memang
sengaja ditulis dengan penulisan seorang lelaki. Ceritanya
memperlihatkan bagaimana seorang muslimat di'rosak' dengan mudah hanya
dengan kata-kata manis! Wahai sahabat-sahabatku... Moga Allah peliharamu
daripada semua ini....

*****************************************************************

1.
salam. Blh sy kenal awk? Sy tertarik dgn prwatakan sopan awk. Dah lama
sy prhatikn awk. Awk dak baik n sy trtarik la dgn tudung labuh awk. Sy
harap kite bleh brkenalan.. ukhuwah fillah org kate..sy x terer sgt arab
ni…

2. Trima kasih krn mnerima sy. Sy akan try
sedaya upaya sy mnjaga awk dan mgikut syariat. Sy tau sy bukan baik
sgt, tp demi Allah, sy cuba buat yg trbaik utk awk…

3.
Ingat tau, jaga aurat leklok..jgn bagi org lain nmpk..kuar ngan kwn2
tau.. jgn sorg2..blk contact sy ek..sy doakan awk selalu..

4.
awak,nape x contact sy. Sy risau awk kuar lama2..ye..mmg sy xde hak
pun..sy tau sy percaye awk, tp sy x tau la nk kate cmne. Kite slalu nmpk
dari jauh je ek.Tp sy rasa awk mcm dkt je ngan sy. Mgkn ni org kate
cinta kot, wak..awk cinta sy x? xnk bgtau.. tp sy tau awk cinta sy..awk
da malu nk jln tmpt sy lepak sbb malukan?..kih3. .tq.. i love u too..

5. Wak,selain family, Allah dan rasulnyer.. awk sayang sape ek? Sape saya dlm hati awk?

6.
Wak wak..dr kawan kite just pggl sy awk je..mcm x special plk diri sy
utk awk. sy tringin gak nk jd cm room8 sy ni. Pggl syg.. bole ke? Awk
pggl sy bi ek? Rasa mcm baby sket. X salah kan.. just panggilan
je..thanks syg.. love u... ..

7. Yang. kekdang bi tgk
syg ni mcm x prcaya bi je. Yela, bi just tanya syg pkai apa je kan .. tq
ek gtau, mkin dalam pulak rindu kat syg ni... .hihihi..

8.
Yang bi nak syg tau, sayanglah segalanya utk bi, syg la pmberi semangat
utk bi... yang... ..bi harap bi ngan syg xde rahsia lagi ek.. jgn
risau..inikan membuktikan bi caring.. so jgn risau..k..yeye. . bi janji
kan jaga rahsia kite..just msg je kan..love u..papai.. mmuahh!

9. Syg..da lama kite msg, leh kite jumpe x? ye..ayang bwk la kawan2 k..tq yunk! i love u.... ..

10.
Tq pggl bi ngan pgglan abg.. abg tggu lame da..abg tau..kite x leh
pakse dlm hubungan..la iqra hafiddin..hehe. . sikit sikit je..kih3..

11. Hi syg, watpe 2? Nk ckp sket.. nape syg bwk satu battalion nak jumpa abg?... syg x caye kat abg eh.. huhu..

12.
Syg..kite jumpe k?..abg suka syg pakai tudung yg abg beli tu..cam
wardina lak..bkn syg x cntk.. just nmpk mkn cntk la..nipis sikit je..
nnt jumpa nnt syg bwk sorg dah la k..

13. Syg..abg sory
ngan apa jd td.. abg trsentuh jari syg td.. Tol gak ckp syg eh, trsentuh
xpe..TER.. hehe..makin tebal la pulak cinta abg kat syg..

14.
Thanks jumpa td, syg cntk la.. Ololo..abg romantik sket pun salah ke?
Ske abg romantik ek? Hehe.. Eh, td jumpa abg da berani tenung abg
ek..hoho.. tgk td kwn syg cam ske kat kwn abg je.. senang la kita jumpa
pasni.. tgk..Allah memberkati hubungan kite.. syg solat dah ke? Doakan
abg skali ek..miss u..

15. syg..just nk tanya.. syg
cinta bg berapa percent? Apa tandanya eh? 50% je... huhu..yang. . just
nk tanya..rambut syg panjang x? just thinking of u at the moment…

16.
Td terbeli tudung pendek.. yg abg bg kat syg tu.. syg..bg la gmbr syg
special untuk abg yg pakai tudung td 2.. Cntk nye syg..gambar ni nak wat
wallpaper hp ngan kompter abg la..

17. Yang.. syg
cintakan abg berapa percent? Sepenuh hati Thanks syg..love u too.. abg
janji, abg akan jaga syg baik2 dan xkan tinggalkan syg...

18. Syg..da lame kita couple kan.. xkan abg pegang tgn pun nak marah.. Syg kan milik abg.. Thank 4 being understanding. .

19. Syg kata Syg cintakan abg sepenuh hati.. kalu gitu..apa buktinya Syg cintakan abg..?

SELEPAS ITU BARU BERMULA ZINA YANG SEBENAR...

**************************************************************************

20. huh!... syg mengndung? tahu kat ne... cube check balik dgn doktor... xkan sekali buat dah mengandung, check balik k..

21. huh! btol la syg mengndung ni?? syg, utk kebaikan kita berdua, lebih baik syg gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..

22. Nape plak xnak? xberdosa la klu bunuh benda yang masing xbernyawa.....gugurkan jelah!!! jgn buat masalah bleh x!!

23. xsakitlah!!! nape manje sangat ni! xkan bnda mudah cam tu pun xbleh buat..

24.
sori syg, abg xbleh temankan syg ke klinik tu, abg malu klu terserempak
dgn family or member, malu la abg klu diorg nmpak abg bwk syg dgn perut
syg yg besar tu..

25. Ape!! RM 5,000?? kau yg
mengandung... kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak tu.. bukan
masalah aku.. lantak kau la... bukan masalah aku jgak keluarga kau pulau
kau.. kau tu yg bodoh!! kau ingat kau tu cantik sgt?? aku dah xingin
kat kau!! pergi mmpos!

26. jgn kol n msg lg bleh x?!.. aku sbuk.. xde masa nk layan kau!...

27.(terputus hubungan)

- wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran..
- si lelaki mencari mangsa baru..
- dan kejadian terus berulang..

ITULAH KEBANYAKAN YANG TERJADI DI DUNIA KITA INI...
masyaallah~
harap kita x tergolong dalam golongan ni...

#adakah kita pernah menggunakan ayat-ayat diatas mahupun,terjerumus dengan ayat2 manis diatas....
urmmm,renung-renungkan dan ambil iktibar....

..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

Friday, October 7, 2011

comel dan cantik x??

comel tak kereta ni?comel kan?
-
-
-
hmmm.....nak tukar dari yang ni


ke yang ni...
-
-
-
-

berbaloi tak?huhu

..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

:: SEHATI SEJIWA ::

Daisypath Anniversary tickers

:: YANA JR. ::

Lilypie First Birthday tickers