Saturday, October 15, 2011

Natural 99 dan JRG


Salam...hehe...
Hari ni saja nak berkongsi sikit...
Yana sekarang tengah pakai produk muka JRG...
Sebelum ni yana pakai Natural 99...lepas dah abis..yana stop kejap..

Ni yana start pakai JRG pulak..
Produk ni lebih kurang sama jer..
Nak pakai Natural 99 boleh..JRG pun boleh...lebih gebusss...
bak kata pengguna2 nya..hehe

Yana tolong promote..sebab yana rasa produk ni best..
bila dah start pakai..dalam masa 2 minggu akan dapat kesannya..
lepas tu tak payah susah payah nak mekap tebal-tebal tutup parut jerawat ke apa..
produk ni menghilangkan jerawat dan bintik-bintik dekat muka...

muka pun akan nampak lebih bersih dan glowing....
bila nak keluar, cukup dengan hanya sapu krim siang, eye liner sikit, lipglos sikit..dah nampak berseri...
macam mana yana start guna produk ni..

Alkisahnya begini, masa mengandungkan Airis ni..yana kena alahan..
muka gatal-gatal..bila garu je lekat la parut dekat muka...
then lepas je bersalin, muka nampak kusam dan tak bermaya...
search dekat fb..tetiba jumpa pasal Natural 99 ni...
yana pun cuba la..amazingly..memang nampak bersih je muka tanpa secalit bedak...
selalu tu bila dah tengahari, muka tu rasa macam hitam jer..bila dah cuba ni..
muka tu nampak cerah jer...

kat sini yana ada lampirkan gambar-gambar yana dan gambar produk untuk panduan..hehe...

natural 99...*kredit to http://inspirasiadisya.blogspot.com
JRG
Krim siang dan malam JRG

kalau beli dapat beg kecik

yana masa mengandungkan Airis..nampak tak bintik-bintik dekat muka tu...
ni selepas pakai natural99..tanpa bedak...juz pakai krim siang je..bintik-bintik pun dh ilang


ni pun sama..dari pagi sampai ke senja..tanpa bedak..muka maintain jer

yang ni muka sekarang...tanpa bedak jugak..hehe..yang ni yana pakai JRG selepas 3bulan stop natural 99...baru je pakai seminggu

natural 99: RM55 sahaja
Pos laju: +RM5 (WM) / +RM8 (EM)

JRG: RM80
termasuk pos...

untuk detail boleh la join group ni...


sapa-sapa yang nak mintak yana tolong order kan..boleh jer...tinggal je komen dekat bawah...atau email je dekat
airisqaisara@gmail.com

..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

12 comments:

  1. ni produk keluaran mana ni?
    xpernh dengar pun

    ReplyDelete
  2. Orang kedah rupanya.. sama la kita. Org kedah jugak..

    ReplyDelete
  3. Shuhaida Subri--hehe..ni produk indonesia..yer, sy org kedah..kulim..awk?

    fatin--mari2 cuba...hehe

    ReplyDelete
  4. yeah..natural 99 is exclusively superb!! meh singgah sini lak..ChintaUoeyz.blogspot

    ReplyDelete
  5. hi..my fren pun ada guna cream ni..memang berkesan..

    ReplyDelete
  6. mmg nampak perbezaan..actually tak pernah dengar nama brand ni.siyes berminat nak tengok detail

    ReplyDelete
  7. Liza razak--boleh tgk detail dkt sini...http://www.facebook.com/groups/noreencollection/

    ReplyDelete
  8. sye pnah pkai ntral 99..mle2 pkai rse pdih..then menglupas..then sye trus xpkai..:)

    ReplyDelete
  9. sya prnah pkai...tp mybe xssuai.mle2 pkai rse pdih...then klit mngglpas agak trok...then sye trus bnti..:)

    ReplyDelete
  10. hehe..ada jgak org komen yer.rs nya dh lama x update blog ni..sy pun dah lama tak pakai produk ni..sori yer pada yang bertanya..

    ReplyDelete

:: Terima kasih atas komen anda :: ^_^
:: Feel free to komen lagi :: *_*

:: SEHATI SEJIWA ::

Daisypath Anniversary tickers

:: YANA JR. ::

Lilypie First Birthday tickers