Friday, April 22, 2011

Model tudung keluaran AIRIS Muslimah....

Airis sekarang dah jadi model tudung muslimah....hehe...

Xde la...hehe..

Sebenarnya ni kerja mama, mak njang dan mak lang airis la ni..hehe..malam tadi punya cerita...ntah cmne ntah mak njang dia...
-
-
mak njang--"haa..kita bagi dia pakai tudung"
mak lang -- "hg amik la tudung yana, yang kecik tu (inner).."
mama airis ---"woi, hgpa ni tak dak keja la tu...seksa anak aku..."
last2 mama dia pun join sekaki....


*harap maaf, kualiti gambar kurang memuaskan..sbb guna fon je+airis ni asyik bergerak2..pusing kiri kanan..hehe
-
-

  
muka nak menangis...


 "hangpa wat apa kat aku ha?"..garangnya muka...

 ni lepas masuk bilik mak tok, konon nak tunjuk kat mak tok..
-wat muka sedih plak..

 dah mula rasa rimas...mula2 senyap ja...hehe

 nak nangis...."mek....=( "....uhuk..uhuk...

last picture...pastu tarik tudung..terserlah la kepala yang dogol xdak rambut...hehe..
rambut jenis halus dan lambat tumbuh...




..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

No comments:

Post a Comment

:: Terima kasih atas komen anda :: ^_^
:: Feel free to komen lagi :: *_*

:: SEHATI SEJIWA ::

Daisypath Anniversary tickers

:: YANA JR. ::

Lilypie First Birthday tickers