Wednesday, April 20, 2011

MILO OH MILO.....kembang tekak dh ni

Jumpa article ni kt facebook....
""N lagi satu serbuan telah dibuat di syarikat membuat makanan yg ternama….kankawan tahu apa yg dijumpai…agak2 pernah x rasa daging cacing?????. ..mesti kenkawan selalu minum milo kan .....yes. .daging cacing telah di campur dengan serbuk milo…..kalau ada bau hanyir itulah dia…kalau kenkawan nak lgi confirm try buat macam nie….milo + gula sahaja lepas tu tengok ada x minyak/lemak kat milo tu…kalau ada confirm…ini apa yg diberitahu oleh abg ipar kwn saya jer…
Tp saya x tahu tahun bila mereka buat serbuan…???..dan adakah pihak yg bertanggung jawab telah mengambil tindakan yg sewajarnya untuk mengikut garis panduan halal yg telah ditetapkan oleh jab. Agama Islam m’sia… wallahhualam…""
 Waaaa.....=( sebelum baca article ni bos ada suruh orang beli makanan untuk semua pekerja..bos baik hati suka belanja orang makan...pastu i pn order la MILO AIS dan bihun goreng...lepas jer order i pn bk la facebook....tengok2 ada article ni..baca..baca...tup nmpak perkataan MILO..gulpp..baru je order milo...
Huhu....tetiba rs kembang tekak...pas makan bihun tu, nk mnum air tu rs cm kembang tekak...tp nk mnum gak...sbb teringin...telan la sket...wekkk...rs kembang tekak...pasni tak mo mnum milo dah..huhu....
..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

No comments:

Post a Comment

:: Terima kasih atas komen anda :: ^_^
:: Feel free to komen lagi :: *_*

:: SEHATI SEJIWA ::

Daisypath Anniversary tickers

:: YANA JR. ::

Lilypie First Birthday tickers