Wednesday, June 22, 2011

Syukur Alhamdulillah ^-^ tempat baru, environment baru

Ingat tak entry yana minggu lepas pasal interview tu...

jawapannya....
jeng

jeng

jeng

CONGRATULATIONS.....
we are going to hire u as assistant librarian at PMC...

hehe....

syukur alhamdulillah...sangat bersyukur dengan rezeki yang tuhan bagi ni..
sebenarnya sebelum interview ni memang yana tak prepare apa pun...
tapi syukur masa interview berlangsung, rasa sangat tenang dan benda-benda yang yana dah tak ingat pun,
yana boleh jawab dengan mudah..walaupun jawapan tak 100% betul..ada la jugak sikit-sikit yang berkaitan..

tempat kerja baru ni..nun di seberang Penang..dalam 1/2 jam jugak la nak kena travel hari-hari..
tu belum masuk jem lagi..kalau jem mau sejam lebih ni..
nak kena menghadapi traffic kat Penang lagi...huhu...
sungguh mencabar....
tapi tak apa la...setiap kesusahan ada hikmahnya..
harap sangat dapat perform well masa bertugas di tempat baru...

..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

4 comments:

  1. tahniah....dapat keje belah pulau yer...boleh lah kiter jumpa...hehehhe

    ReplyDelete
  2. k.atie~~tenkiu akak..hehe..jom2 jumpa..hehe...
    jauh gak tmpt keje akak ng PMC tu kn?

    ReplyDelete

:: Terima kasih atas komen anda :: ^_^
:: Feel free to komen lagi :: *_*

:: SEHATI SEJIWA ::

Daisypath Anniversary tickers

:: YANA JR. ::

Lilypie First Birthday tickers