Saturday, July 9, 2011

The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST.

Jom join contest...contest ni mempertaruhkan gambar airis yang sememangnya kurang rambut..hehe..
dari umur 2bulan rambut dicukur..sampai sekarang nak masuk 6bulan...masih rambut kurang..hehe....
-
-
-
THE BALD BABY CONTEST

6 JUL - 6 AUG 2011

Objektif: Bagi menghargai bayi-bayi botak atau kurang rambut sedunia oleh Amir.

First time Amir nak buat contest :) So sebab first time, kita bermula dengan yang paling simple;

1) Post satu gambar anak / anak buah / anak kawan anda semasa 'botak'/selepas cukur rambut/atau memang takde rambut macam Amir DAN letak caption yang menarik / funny / attractive tidak lebih dari 10 perkataan. The simpler the better. State nama baby juga as identification.

2) Tinggalkan comment di entry ini (The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST) as a record of your paticipant.

 Lihat kepalaku..cantikkan...tak payah guna syampoo~~

Nur Airis Qaisara Binti Nordin
Syarat:
1) Gambar yang dipertandingkan haruslah gambar baby (0-12 months). Tidak Mengapa kalau bukan gambar current, gambar masa baby pun boleh :)
2) Satu penyertaan sahaja bagi setiap peserta.
3) Tarikh tutup : 6 AUG 2011 sebelum 4.00PM
4) The best picture and caption will be chosen as the Winner! Only ONE winner.
5) Keputusan Amir (pengadil) adalah muktamad tau.

Simple je kan? :)


Hadiah:

Mothercare Sleepsuits - 3 packs

*Design and Size (age) may differ from the picture based on the winner. Say baby girl wins, organizer will choose approp
..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

2 comments:

:: Terima kasih atas komen anda :: ^_^
:: Feel free to komen lagi :: *_*

:: SEHATI SEJIWA ::

Daisypath Anniversary tickers

:: YANA JR. ::

Lilypie First Birthday tickers