Friday, August 5, 2011

Hari ke-5

Hari ini hari kelima kita berpuasa bersamaan dengan 5hari yana start kerja dekat tempat baru...
Setakat ni semua kerja ok...2hari ni memang hari yang memenatkan..
Sakit pinggang eden ni..hehe...

Masa 1st day lapor diri..
Sampai ofis tepat jam 9.00 pagi...
Terus pergi jumpa admin manager..
Then dia bawak ronda-ronda 1 building, perkenal kan dekat semua staff..
Almost staff dekat sana lecturer...
berpeluh-peluh jugak la round 1 bangunan tu...
Sudah la hari 1st puasa..fuhhh....
Bangunan tu nampak je kecik. tapi punya la banyak bilik or department...
Lepas dah habis kat situ, terus pergi library dia, which is my place...
Actually, library dengan main building diasingkan...dan kena ada transport jugak la kalau nak berulang ke main building...
Nasib la tak kena berulang ke sana tiap-tiap hari..hehe...kalau tak memang lemau la...

Dan dekat sini dapat meja sendiri...dan start buat kerja stock taking, sebab tengah nak buat audit..

Dan hari ni kena kerja malam la pulak..dan kena berbuka dekat library..huhu...
1st time nak drive dari penang ke kulim malam-malam ni...
mudah-mudahan dipermudahkan...

Ok lah..nanti kita update lagi yer....
Tata titi tutu.....
..SETIAP MANUSIA ADA KEKURANGAN DAN KELEBIHANNYA..TERIMALAH DIRI SEADANYA..

4 comments:

:: Terima kasih atas komen anda :: ^_^
:: Feel free to komen lagi :: *_*

:: SEHATI SEJIWA ::

Daisypath Anniversary tickers

:: YANA JR. ::

Lilypie First Birthday tickers